XXIIa. Guilleries - Calldetenes

Novembre

Travessa amb llibre de ruta que ens porta des del cor de les Guilleries fins a casa.

Fitxa tècnica

Modalitat: Caminada
Senyalització: Llibre de ruta
Sortida: Autocar: Calldetenes, Plaça Onze de Setembre
Vehicle propi: Arbúcies
Arribada: Calldetenes. Hi ha control d'arribada al Bar de l'Auditori
Avituallaments: sense avituallaments. Cal ser autosuficient en menjar i beure
Dificultat: mitjana / alta
Preu: 7 €
El preu inclou: autocar

El funcionament d’aquesta caminada és més senzill del que sembla, consisteix en seguir els dibuixos i les anotacions que surten en un petit llibre (llibre de ruta o road book, pels que saben anglès) per tal d’esbrinar la direcció correcta i poder arribar a casa. Pels més espavilats que controlen les noves tecnologies enviarem per correu el Track del recorregut, prèvia inscripció, per tal que us la pugueu baixar al GPS.

Exemple de llibre de ruta:


La sortida serà a la Plaça 11 de Setembre de Calldetenes (Plaça de l’Ajuntament), al costat del quiosc, a les 7 del matí del diumenge 24 de novembre. Allà ens esperarà l’auto de línea que ens portarà a Arbúcies des d’on donarem la sortida. A partir de llavors és quan hem d’aguditzar el nostre sentit de la interpretació i orientació per tal de poder arribar sans i estalvis a casa. Un petit grup de membres del CEC tancaran la comitiva, per tant tothom qui vulgui hi és benvingut/da!

L’arribada és al bar de l’Auditori Teatre de Calldetenes (cantonada dreta de l’Ajuntament), allà haureu de signar conforme heu arribat i podreu prendre un petit refrigeri!

La gent que s’acosti a Calldetenes amb vehicles propis els haurà d’aparcar fora de l’àmbit d’afectació del Mercat Setmanal del Diumenge.

Recorregut caminada