CAMAC “Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Calldetenes

Durant dues setmanes, reserva’t els divendres per veure en gran pantalla un seguit de documentals i curtmetratges relacionats amb la muntanya i l’aventura. En motiu dels 25 anys del Cecalldetenes, el Club fa créixer el CAMAC portant a Calldetenes protagonistes d’arreu del món pioners en les respectives disciplines.
No us ho perdeu!
Al finalitzar cada sessió: sorteig de material de muntanya gentilesa d’Esports Horitzó, Esports Montanyà, Cervesa Cingles, Garatge Fanatik, Rock Empire, Muntanya de Llibres i Didak’s.
———————————————————————————————————————————————————–

 

INSCRIPCIONS: 

L’atorgament de les entrades i l’organització de l’aforament anirà regulat segons les condicions establertes per la COVID19 en el moment. No patiu però, perquè serà GRATUÏT de nou!

———————————————————————————————————————————————————–

DIVENDRES 18 DE FEBRER

KAYAK NO LIMITS- MENORCA A CEGUES

Producció: Isaac Padrós, Rai Puig i Joan Carles Moreno
Any: 2019
Origen: Catalunya
Duració: 30 minuts
Sinopsis i tràiler:

Kayak no limits- Menorca a cegues és la història d’una gesta mai abans realitzada. La premsa la descriu així. “Un jove gironí amb discapacitat visual —totalment cec— i discapacitat física, emprèn la circumnavegació de l’illa de Menorca en un caiac individual, guiat per la veu d’en Rai Puig, guia de caiac professional. L’expedició va durar 13 dies i van recórrer 160 km. Una història de superació personal plena de valors.

DIVENDRES 25 DE FEBRER

DOLÇA QUARANTENA: CAMINANT AL CEL

Direcció/ Producció: Eloy Roy
Any:
2020
Origen:
Catalunya
Duració:
15 minuts
Sinopsis i tràiler:

Hores abans que el món col·lapsés, un petit grup d’amics es van ajuntar per convertir en realitat una idea de bojos. Aquesta highline de 450 metres de llarg va ser instal·lada i caminada als Pirineus durant els dies 13, 14 i 15 de març, en el mateix instant que la crisis de la Covid 19 obligava a una gran part de la població mundial a confinar-se. Aquest projecte no hauria sigut possible sense la col·laboració de l’Espace Cambre d’Aze i, evidentment, sense els deu slackliners tarats que van creure en aquesta línia i van pujar fins allà dalt a fer-la realitat. Benvinguts a Dolça Quarantena.

 

CIM PROJECT- CLUB INCLUSIU DE MUNTANYA

Direcció/ Producció: Martin Franchi
Any:
2021
Origen:
Catalunya
Duració:
20 minuts
Sinopsis i tràiler:

Cim Project, és un projecte impulsat per personal tècnic esportiu de les activitats de muntanya i personal sanitari, que treballen conjuntament per a promocionar el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física i esportiva, orientada a la inclusió de persones amb discapacitat, cronicitat o en el procés d’envelliment, així com diferents col·lectius en rics d’exclusió social, com persones migrades, amb baixos recursos econòmic, etc. per la prevenció, la promoció de la salut i la intervenció terapèutica en l’àmbit de la naturalesa i la muntanya.

Modalitat
Cinema de muntanya
Data
Divendres de Febrer
2ns últims divendres de Febrer
Hora
8 del vespre
Lloc
Auditori - Teatre
Auditori - Teatre de Calldetenes
Durada
90 minuts
Entrada
Gratuïta