CAMAC “Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Calldetenes

Durant dues setmanes, reserva’t els divendres per veure en gran pantalla un seguit de documentals i curtmetratges relacionats amb la muntanya i l’aventura. En motiu dels 25 anys del Cecalldetenes, el Club fa créixer el CAMAC portant a Calldetenes protagonistes d’arreu del món pioners en les respectives disciplines.
No us ho perdeu!
Al finalitzar cada sessió: sorteig de material de muntanya gentilesa d’Esports Horitzó, Esports Montanya, Cervesa Cingles, Garatge Fanatik, Rock Empire, Muntaya de Llibres i Didak’s.

Cartell 2019

DIVENDRES 15 DE FEBRER

METROPHOBIA

Protagonista: Antonie Moinevielle, guia d’alta muntanya establert a Chamonix i Piolet d’Or 2016
Origen: França
Duració: 32′
Sinopsis i tràiler: en breu

  • CAMINOS DE AGUA

Direcció: Mikel Sarasola (Frikrik)
Protagonista: Mikel Sarasola, Aitor Goikoetxea i Xabier Olano
Any: 2015
Origen: Euskal Herria
Idioma: castellà
Duració: 50′
Sinopsis i tràiler: Un documental sobre una travessa de 600km, on tres caiaquistes bascos inicien el seu viatge a l’altura del Chaltén (Argentina) i acaben a l’oceà Pacífic, en el Puerto Natales (Xile). Una expedició innovadora, amb primers descensos de rius, ràpids i cascades i amb un entorn indescriptible.
Sense guió, ni filtres, els protagonistes volen explicar l’aventura des de dins, tal i com es desencadenen els fets. Alhora, volen reflexionar sobre on estem portant el planeta, mostrant imatges dels canvis que està patint la Patagonia degut al canvi climàtic.
Caminos de agua, a part de ser projectada a nombrosos països, ha estat guardonada com a millor pel·lícula a l’Inkafest Mountain Film Festival 2015 (Perú) i menció d’Honor del Jurat al Bilbo Mendi Film Festival 2014.

DIVENDRES 22 DE FEBRER

  • SOMIANT DESPERT

Direcció: Martí Baraldes
Protagonista: Martí Baraldes
Any: 2018
Duració: 12′
Sinopsis i tràiler: Intentant imitar l’elegància i la fluïdesa del vol d’un falciot, el protagonista d’aquest curtmetratge  aconsegueix amb certa gràcia fer el borinot per la muntanya… Així doncs, d’aquesta manera i a  través de les modalitats d’speedride i speedfly, ens vol transmetre la il·lusió i les ganes de volar d’aquell qui no toca de peus a terra i li encanta viure als núvols.

  • SOUTH LINES 2018

Protagonista: Aymar Navarro, Txema Trull i Adrià Millan
Duració: 37′
Sinopsis i tràiler: en breu

  • SHIRO

Direcció: Miquel Soler (Abstract Films)
Protagonistes: Jordi Brusca, Jaume Pons, Charly Ranza, Pablo Sànchez i Yujiro Kondo
Any: 2018
Duració:
16′
Idioma: castellà, anglès
Subtítols: castellà
Sinopsis i tràiler: 
Shiro és un curtmetratge de snowbord freeride, on els protagonistes viatgen a l’illa d’Hokkaido (Japó) per retrobar les arrels del surf de neu. En aquesta perfecta recerca, els surfistes es troben en un dels llocs més blancs del planeta.

Modalitat
Cinema de muntanya
Data
Divendres de Febrer
2ns últims divendres de Febrer
Hora
9 del vespre
Lloc
Auditori - Teatre
Auditori - Teatre de Calldetenes
Durada
90 minuts
Entrada
Gratuïta