El Club Excursionista de Calldetenes és una entitat sense ànim de lucre i que treballa assembleariament. Els beneficis que aconseguim provenen sobretot de les sòcies, de les activitats que realitzem i de subvencions de diferents administracions. Així, aquests els reinvertim en les activitats del següent any, en la compra de material o altres gestions del dia a dia que puguin comportar una despesa.

Quan et fas sòcia del Cecalldetenes, més enllà d’ajudar-nos a tirar endavant aquest projecte, ajudes a potenciar les activitats esportives de muntanya, l’estima per la natura i endemés reps un seguit d’avantatges:

  • Tens la possibilitat de tramitar la targeta de federat en la modalitat més apropiada, segons les activitats esportives que realitzes (esquí, snow, btt, escalada, alpinisme…)
  • Podràs beneficiar-te de servei gratuït de lloguer de material com també del lloguer dels nostres llibres, revistes i mapes que es van actualitzant periòdicament.
  • Tindràs un descompte en les inscripcions a les activitats organitzades pel Club. Per exemple, la BTT “Pa i Trago”, la Caminada Nocturna d’Osona, la Caminada Popular…
  • Periòdicament rebràs informació a casa o bé per correu electrònic de les activitats que realitzem.
close
Vols fer-te sòcia?

Si hi estàs interessat cal que abonis la quota anual de sòcia:

Individual: 9,00 euros
Familiar: 20,00 euros 

close
Com es fa?

Per portar-ho a terme ens pots fer arribar el següent formulari d’inscripció imprès i amb les dades correctament emplenades. Ho pots enviar a la nostra adreça de correu postal o també ens ho pots remetre en format electrònic a la nostra adreça de correu electrònic: correu@cecalldetenes.cat

La nostra adreça de correu postal:

Club Excursionista Calldetenes
Plaça 11 Setembre, s/n
08506 – Calldetenes 

close
Baixes:

En cas de voler-se donar de baixa, s’haurà de comunicar abans d’acabar el Febrer de l’any en curs, per evitar que es passi el corresponent rebut i generar despeses bancàries. Les dades personals i de cobrament seran esborrades dels nostres fitxers de dades.

En cas d’un rebut retornat, i no rebre cap avís previ, s’haurà d’abonar una quota extra de 10€ en conceptes de despeses bancàries per adquirir de nou la condició de sòcia de l’entitat.