CAMAC “Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Calldetenes

Durant dues setmanes, reserva’t els divendres per veure en gran pantalla un seguit de documentals i curtmetratges relacionats amb la muntanya i l’aventura. En motiu dels 25 anys del Cecalldetenes, el Club fa créixer el CAMAC portant a Calldetenes protagonistes d’arreu del món pioners en les respectives disciplines.
No us ho perdeu!
Al finalitzar cada sessió: sorteig de material de muntanya gentilesa d’Esports Horitzó, Esports Montanya, Cervesa Cingles, Garatge Fanatik, Rock Empire, Muntaya de Llibres i Didak’s.

———————————————————————————————————————————————————-
DIVENDRES 21 DE FEBRER
  • ESCALADA I EXPLORACIÓ EN SOLITARI A L’EST DE L’HIMÀLAIA

Direcció/ Producció: Tomas Franchini
Any: 2019
Origen: Itàlia
Duració: 50′
Sinopsis i tràiler:

Tomas Franchini, un jove alpinista nascut a Madonna di Campiglio (Dolomites), inicia els seus primers anys de via competint amb l’esquí alpí. Tanmateix, no es fins al cap d’uns anys, que descobreix la seva passió cap a la muntanya més alpinística (escalada en gel, escalada de bigwall…), que juntament amb el seu respecte i estima cap a la natura i la muntanya, avui l’ha portat a ser un referent en ascensions en solitari. Afegit al fet de ser primeres ascensions, la darrera de les quals Wild Blood a la cara est del Lamo-She 6070m (WI5 M5 + Vº90º 1500m), és vist com un dels alpinistes amb més projecció del moment.

  • VIACRUXIS

Direcció/ Producció: Ignasi López
Any: 2018
Origen: Catalunya
Duració: 11′
Sinopsis i tràiler:

Marcel i Andrezj són una legendaria parella de muntanyencs. Han estat els primers en conquerir els cims més alts i difícils. Malgrat els seus diferents temperaments formen un gran equip. Marcel ha assumit el lideratge i la popularitat, mentres que Andrezj té un paper secundari. Ara s’ enfrontaran al seu repte més difícil, aconseguir el cim verge de la muntanya més alta. Per aconseguir-ho hauran de superar grans obstacles, patir molt i suportar-se mútuament durant molt temps. Andrezj, però, ja no està disposat a continuar estant a l’ ombra de Marcel…

  • CHAINING DREAM PEAKS

Direcció/Producció: Adrià Martínez (Liqen.studio)
Any: 2018
Origen: Catalunya
Duració: 36′
Sinopsis i tràiler:

Chaining dream peaks consisteix a encadenar els quatre cims més emblemàtics dels Alps de la forma més pura i romàntica possible. El Mont Blanc, el Gran Paradiso, el Cerví i el Mont Rosa són les muntanyes seleccionades per complir el somni d’aquest alpinista català.

———————————————————————————————————————————————————-

DIVENDRES 28 DE FEBRER

  • SWEET HOME HAMCHATKA

Direcció/Producció: Pep Cuberes i Xevi Esgleas (Himalaiaski)
Any: 2020
Origen: Catalunya
Duració: 25′
Sinopsis i tràiler:

Ekaterina Osichkina, 19 anys i campiona del món júnior d’esquí de muntanya. Ella ha posat Kamchatka en boca de tota la comunitat d’aquest esport. Serà per la seva superioritat contundent? O pel seu carisma fora de sèrie? La seguim fins a casa seva, a l’extrem est de Rússia, on junts descobrirem la bellesa salvatge d’aquest indret aïllat del món, mentre pugem volcans molt més actius del que esperàvem.

    • ROCAÏNÒMANS A MADAGASCAR

Direcció/Producció: Pau Franch, Gil Vall, Jordi Balasch
Any: 2020
Origen: Catalunya
Duració: 10′
Sinopsis i tràiler:

Dos Osonencs i un Bagenc, viatgen a Madagascar amb la intenció de viure una aventura que va més enllà de l’Escalada. El primer objectiuen arribar el país és arribar a les parets del Tsaranoro on els espera un llarg viatge. Les gegantines parets que es troben i els fascinants paisatges que les envolten fan oblidar ràpidament les llargues hores de ¨taxi-brouss¨. Vies boníssimes, lèmurs, camaleons, peixos de colors i tortugues seran alguns dels regals que es trobaran en una illa sorprenent.

  • TORRE CENTRAL DEL PAINE

Direcció/Producció: Miquel Mas i Marc Subirana
Any: 2018
Origen: Catalunya
Duració: 37′
Sinopsis i tràiler:

Miquel Mas i Marc Subirana van volar cap a Xile per anar a la Patagònia amb l’objectiu d’escalar la cara est de la Torre Central del Paine per la Via Sud-Africana (1250 metres amb dificultats de 7b+ o 6c, A3). Aquesta via es va obrir l’any 1974, a càrrec d’uns experts escaladors de Sud-Àfrica i en tots aquests anys només l’han escalat 4 cordades. Un mes i mig d’expedició i 13 dies íntegres a la paret, a part de tots els dies muntant llargs i posant cordes fixes.

———————————————————————————————————————————————————-

Exposició de còmics de muntanya- Del 21 al 28 de febrer

Xerrada Debat-
25 de febrer

Presentació del llibre- 27 de febrer

Modalitat
Cinema de muntanya
Data
Divendres de Febrer
2ns últims divendres de Febrer
Hora
9 del vespre
Lloc
Auditori - Teatre
Auditori - Teatre de Calldetenes
Durada
90 minuts
Entrada
Gratuïta