El novembre del 2020 iniciàvem aquest projecte del CECsocial, Que corri la Vèrtex. Com a federats i lectors de la Vèrtex (revista editada per la FEEC), som conscients que podem donar un segon ús a aquesta revista. Així, a través de donacions de sòcies i amigues del Cecalldetenes, recollim les revistes amb la idea de distribuir-les a espais on puguin ser rellegides com centres educatius, punts joves, esplais, casals de la gent gran, etc.

Tot i que la primera idea està enfocada a la revista abans mencionada, veiem que les donacions d’altres revistes de muntanya, aventura o natura encaixen perfectament en el projecte engegat. Així mateix, el febrer del 2021, el Centre Excursionista Torelló se suma a la iniciativa, sumant en total diferents punts de recollida al llarg de la comarca d’Osona:

  • CALLDETENES (Local del Cecalldetenes)
  • VIC (Llibreria Muntanya de Llibres)
  • TORELLÓ (Local del CETorelló)

Des del punt de vista social, ajudarem a ampliar les biblioteques d’aquests col·lectius i/o organitzacions. Des del punts de vista mediambiental donarem un segon ús a les revistes. Des del punt de vista esportiu, difondrem els valors i l’estima per l’esport i la muntanya.

Si tens revistes, contacte amb nosatres: social@cecalldetenes.cat