FES UNA DONACIÓ A (indica “donació CECsocial”): ES75 2100 3952 1002 0002 1068

Queda recollit en els fonaments del Cecalldetenes que la muntanya i el seu gaudi hauria de ser per a tothom que ho desitgi. És per això, que bona part de les activitats que realitza són gratuïtes o a molt baix cost i la quota de sòcia és irrisòria.

Endemés, als mateixos fonaments hi construïm un respecte vers tots aquells col·lectius i persones vulnerables en la societat en la que vivim i els abracem més enllà del seu gènere, cultura, religió o diversitat sexual.

CONTACTE amb nosatres: social@cecalldetenes.cat

PROJECTES

Juntament amb Càrites Arxipestral de Vic, arrenquem el projecte Samarretes per a tothom, on es recullen samarretes tècniques d’esportistes que les tenen amuntegades i abandonades a l’armari i es lliuren a infants i joves que participen en el Projecte Pots Fer-ho. Aquest, consisteix en una beca d’activitats extraescolars esportives per a infants de 6-12 anys que pretén fomentar la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la integració.

Durant el Curs 2020/21 les samarretes es lliuraran a infants que practiquen el futbol a l’OAR Vic, dansa a l’escola Thais, gimnàstica a l’Auseneta i hípica a l’Equus Vic.

Un segon projecte complementa l’activitat del CECsocial d’aquest Curs 2020/21, Que corri la Vèrtex. Com a federats i lectors de la Vèrtex (revista editada per la FEEC), som conscients que podem donar un segon ús a aquesta revista. Així, a través de donacions de sòcies i amigues del Cecalldetenes, recollim les revistes amb la idea de distribuir-les a espais on puguin ser rellegides com centres educatius, punts joves, esplais, casals de la gent gran, etc.

Des del punt de vista social, ajudarem a ampliar les biblioteques d’aquests col·lectius i/o organitzacions. Des del punts de vista mediambiental donarem un segon ús a les revistes. Des del punt de vista esportiu, difondrem els valors i l’estima per l’esport i la muntanya.

DECLARACIÓ DE PRINCIS DEL CECALLDETENES