CONTACTE amb nosatres: social@cecalldetenes.cat

Queda recollit en els fonaments del Cecalldetenes que la muntanya i el seu gaudi hauria de ser per a tothom que ho desitgi. És per això, que bona part de les activitats que realitza són gratuïtes o a molt baix cost, i la quota de sòcia és irrisòria.

Endemés, als mateixos fonaments hi construïm un respecte vers tots aquells col·lectius i persones vulnerables en la societat en la que vivim i els abracem més enllà del seu gènere, cultura, religió o diversitat sexual.

Juntament amb Càrites Arxipestral de Vic, arrenquem el projecte Samarretes per a tothom, on es recullen samarretes tècniques d’esportistes que les tenen amuntegades i abandonades a l’armari i es lliuren a infants i joves que participen en el Projecte Pots Fer-ho. Aquest, consisteix en una beca d’activitats extraescolars esportives per a infants de 6-12 anys que pretén fomentar la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la integració.

Durant el Curs 2020/21 les samarretes es lliuraran a infants que practiquen el futbol a l’OAR Vic, dansa a l’escola Thais, gimnàstica a l’Auseneta i hípica a l’Equus Vic.