La cursa d’orientació va néixer per diferents motius. El primer, i principal, donar a conèixer i fomentar aquesta modalitat esportiva al poble. Com a segon objectiu, organitzar una activitat de caire infantil, familiar i popular. Com a tercer, i com diu el seu nom, donar suport a la República Catalana.
Coincidint sempre amb dates de la Festa Major de Calldetenes, un dia a la tarda s’amaguen les balises pel poble (unes estelades de mida reduïda) i s’han de trobar amb l’ajuda d’un mapa. A més a més, a cada una s’ha de contestar una pregunta on els coneixements sobre dades i/o fets de la República són claus. L’equip que troba més ràpid les balises i contesta millor les preguntes, guanya.

EDICIÓ 2020

Per tal de participar a la cursa és necessari haver-se llegit abans el Protocol COVID19.

De la mateixa manera, per acabar de formular la inscripció online serà necessari enviar la Declaració Responsable a l’adreça: correu@cecalldetenes.cat

Inscripcions online (omplir únicament el formulari no equival a tenir lloc)- TANCADES!

No es farà briefing, així que pensa a llegir la Normativa de la cursa.

Solucions Cursa Orientació 2020

Moltes gràcies a totes les sòcies, participants i col·laboradores per fer, un any més, la cursa d’orientació. Sap greu que moltes nenes s’han quedat sense poder-la fer, però degut a la normativa i les restriccions, s’ha hagut de ser rígid.
L’any vinent més!
Orientació i bona festa major!

Cartell 2020

Cartell 2019

Cartell 2017

Cartell 2018

Modalitat
Cursa d'orientació
Data
FM de Calldetenes
Per la Festa Major
Lloc
Plaça Onze de Setembre
Durada
1 - 2 hores
Inscripcions
Online i limitades
Únicament online i limitades a 30 equips (màxim 4 persones per equip).
Preu
Activitat gratuïta