PELS CAMINS DELS MATXOS

curses

Primer cop que ens apuntem als Matxos, una cursa amb tres recorreguts, nosaltres fem el llarg 64 Km i 6300 mts de desnivell acumulat. Sortim de Torellò cap al castell dels Moros, Bellmunt, Salt del Moli, Puigsacalm, Prat de la Vola, Cabrera, Creu de Salgueda, mitja pujada de Bellmunt i tornada a Torellò. Cursa molt dura i llarga, però arribem al nostre objectiu d’aquest any,l’arribada. Aquest any per culpa meva que al km 32 noto una punxada darrere al genoll i mica en mica va a pitjor i els últims 17 km no podia córrer, tot i això 10h 54 min, prou acceptable.

1er i ULTIM PUIGMAL DE LA TEMPORADA

esqui de muntanya

Ultima sortida al Pirineu oriental, pujada al Puigmal per la vessant Françesa, sortida amb neu moooolt justa, 20 minuts a peu,fins on pots triar anar al Puigmal de Llo o el d’Err, aquí ens calçem els esquis i amb neu molt glaçada anem pujant fins el cim amb un parell de cops de treure esquis, la baixada es terrible,es mes gel que neu i un altre cop treu i posa esquis. Fins la pròxima temporada no crec que es pugui fer res decent per aquest sector de Pirineu.

CIRCULAR A VALLTER

esqui de muntanya

Sortim de l’aparcament de dalt l’estació de Vallter, agafem direcció la Portella de Mantet i cap a dalt el Pic de la Dona, fa molt vent i no parem gaire, tirem per la carena direcció els Bacivers, pugem al cim i Baixem la pala amb neu molt bona al principi i molt pesada a mitja pala. Un cop a baix posem pells i enfilem cap a buscar la carena que ens portarà al cim de Bastiments, la baixada la fem per la pala nord-est que va a parar al coll de la geganta, aquí a buscar pistes i avall.