VALLTER–NOUCREUS–INFERN–BASTIMENTS

muntanya

Anem fent entrenaments per muntanya, avui sortim de Vallter i enfilem cap el refugi d’Ulldeter, cap el coll de la Marrana i d’aquí cap a buscar el coll de Tirapits i arribar fins el Noucreus, desfem camí fins el coll i agafem la carena que ens portarà al pic de l’Infern i finalment al Bastiments. La baixada la fem directe cap al coll de la Geganta i cap a Marmotes, tornem a passar pel refugi i al cotxe amb 3:20.

QUERALBS–NURIA–PUIGMAL

muntanya

Sortim a les 7:45 de Queralbs i enfilem cap a Núria a bon ritme, amb 1 hora 15 som al Santuari i sense parar anem a prendre vistes de la pujada per coma de l’embut al Puigmal, amb 2 hores 30 ja hem fet tota la pujada des de Queralbs, ara nomès ens espera la tornada que hi tardarem 1 hora 20. Una bona sortida a un ritme molt bo, tot plegat ens anirà be per la cursa de l’olla de Núria.

FI DE FESTA A L’ANETO

esqui de muntanya

Dissabte es va fer la ultima sortida amb esquis, es va tancar la temporada a l’Aneto, la neu ja comença a ser molt amunt , uns 200 mts per sobre del refugi de la Renclusa, i la baixada per Aiguallut, la neu no arriba al torrent, aixì, qui si hi voleu anar ja sabreu que haureu de caminar una estona.

MATAGALLS-LES AGUDES-MATAGALLS

muntanya

Volíem anar a fer l’Aneto però amb la previsió de mal temps ens quedem a casa, Dissabte agafem les bambes i anem a fer un entrenament llarg. Sortim de Collformic direcció Matagalls, baixada cap a St Marçal i cap a fer les Agudes i tornar a St Marçal, un cop aquí tornem a pujar al Matagalls i baixada cap el cotxe. Bona travessa, 25 km i +o- 1700 mts+.

MALADETA ORIENTAL 3308 mts

esqui de muntanya

Dissabte anem a dormir  a la Basurta amb un xàfec d’epoca, el Diumenge, tot ha canviat, el cel està serè, i quant surt el sol fa calor. Sortim de la Besurta esquis a l’esquena fins haver passat el refugi, aquí ens trobem una acumulació de gent important, pugem cap el portillo superior a bon ritme i aelentant a molta gent, un cop ens desviem cap a la Maladeta, ja només tenim dos nois al devant, al cap de 10 minuts ja estem obrint traça, un cop al peu de la canal ens trèiem esquis i obrim la canal fins dalt de tot (una currada), cim i avall amb una neu del dia abans perfecte.