CARROS DE FOC

muntanya

Volta al parc nacional d’Aiguestortes i estany de St Maurici, aquesta es una ruta molt coneguda per tothom, nosaltres ens la plantejem amb 2 dies. El primer dia sortim de l’aparcament del parc una mica mes amunt d’Espot, pugem cap a Amitges,Saboredo,Colomers,Restanca i anem a dormir a Ventosa, això ho fem amb 9 hores. El segon dia sortim de Ventosa cap a Estany Llong,Colomina,J.M.Blanc,Mallafrè i arribem al cotxe desprès de 12 hores.Volta dura però amb unes vistes espectaculars,molt recomanable.

CAMI DELS ENGINIERS

muntanya

Avui pugem cap a Queralbs, deixem el cotxe al trencant de la central elèctrica i enfilem el camí que ens porta a Coma de Vaca, un cop aquí decidim fer el camí dels enginiers, amb una mica de boira anem fent camí fins a Núria i d’aquí cap a baix a Queralbs per el camí de Núria, tot plegat uns 25 Km i uns 1400 de + amb unes 4 horetes.Un altre bon entrenament.

BIKEAVIC

curses

Un altre cop hem fet la ja tradicional sortida de la Bikeavic. Aquest any ens porten a Breda (Ventdelplà) i tornem cap a la plana seguint el llibre de ruta i els Gps. Una sortida molt maca. Sortim em direcció el castell de Montsoriu , passem molt a prop i comencem a baixar direcció Arbúcies, travessem el poble i pugem sense descans fins les aigües de Viladrau, creuem la carretera de St Marçal i cap a Viladrau. Un cop aquí els camins ja ens els coneixem una mica i anem tornant cap a Vic passant per la Roca, Taradell;Sta Eugènia i Vic. Tot plegat uns 63 km i un desnivell positiu de 1700mts.