ARCALIS PER PISTES

esqui de muntanya

SORTIDA DE TARDA, PUJEM FINS LES PISTES D’ARCALIS I ENS POSEM ELS ESQUIS AL PRIMER APARCAMENT, I ANEM REMUNTANT PRIMER AMB PLUJA I A PARTIR DELS 2100mts  JA AMB NEU I BOIRA, ARRIBEM A DALT DE TOT DE LES PISTES I BAIXEM UN ALTRE COP CAP EL COTXE.  TANQUEM LES PISTES, DERRERE NOSTRE NO BAIXEN NI ELS PISTERS, ARRIBEM AL COTXE AMB POCA LLUM. UN ULTIM DIA D’ANY AMB UNS 640 mts MES DE DESNIVELL A LES CAMES.

CANAL VERMICELLE (CAMBRE D’ASE)

muntanya

Avui, agafem les botes els grampons i piulet i anem cam al circ de Cambre d’Ase, sortim de l’aparcament de l’estació d’Eina i anem a buscar el Pla de Cambre d’Ase, d’aquí ja es veu el circ i les canals, seguim pujant per blocs de pedres fins a sota la canal i amb els grampons la pugem. Es una canal de 40-45º molt uniforme, un cop a dalt sortim cap a la  dreta i passem per Cambre d’Ase Oest (2711) i baixem pel llom de la muntanya fins a trobar el cotxe al parking.

                                                                             FOTOS

MATAGALLS XIC

muntanya

Després d’un altre dia d’esquí, aquest cop no tan bo com els altres perquè trobem mes gel que no pas neu, decidim fer descansar uns dies els esquis, agafem les bambes i anem a explorar el Montseny, surto des de la carretera de Collformic, un parell de Km abans d’arribar a dalt i per un camí molt dret vaig pujant, em perdo un parell de cops però finalment trobo el camí bo i arribo al Matagalls Xic. Bona sortida per estirar les cames, no te gaire desnivell i podem veure molt bones vistes.

PIC DE L’INFERN

esqui de muntanya

AVUI FEM EL PIC DE L’INFERN DES DE VALLTER, PUGEM PER EL COLL DE LA MARRANA, BAIXEM CAP AIGOLS PODRITS, COMENCEM A PUJAR AMB ESQUIS DIRECCIÓ TIRAPITS, PERÒ ANEM A FER UNA CANAL QUE  ENS QUEDA A MA DRETA, UN COP A DALT SEGUIM FINS A PASSAR PER EL COLL DELS GORGS (ENTRE FRESER I INFERN), SEGUIM CARENA I FINS EL CIM. LA BAIXADA LA FEM AMB ESQUIS DES DE DALT DEL CIM I ABANS D’ARRIBAR AL COLL SALTEM PER UNA CANAL QUE TROBEM A L’OEST, D’AQUÍ RUTA NORMAL FINS AL COTXE.

                                                                               FOTOS