EL CIRC DE CAMBRE D’AZE (2751m)

caminades

Deixem el cotxe a St Pere dels Forcats i pugem per una pista d’esquí al costat del telecadires. Abans d’arribar al final del telecadires, un camí molt fresat i un cartell de fusta amb el rètol Cambre d’Aze, ens indica que hem de pujar cap a l’esquerra. Pugem fins a la creu del cim de Cambre d’Aze i baixem pel llom occidental fins a trobar la pista d’esquí negre que ens porta al final del mateix telecadires i al retorn ple mateix lloc. Si no culls bolets unes 5 h, ens cas contrari unes 6:30 h. Miquel i Fina

PUIG CORNELI (1355m) des de Joanetes

caminades

Recorregut: Joanetes- Puig del Soi- Canal Fosca (ganxos)- Puig Corneli- Santa Magdalena- Les Olletes- Fontanills- Mas Poc- Joanetes
Punts a destacar: Canal dels ganxos, Puig Corneli i les Olletes
Desnivell: 900m (aprox)
Temps: 4 h
Lloc: Puigsacalm

Una de les pujades més directes a la Serra del Puigsacalm amb boniques vistes, trams entretinguts i espais pintorescs. Cal anar amb compte al tram dels Ganxos.


FOTOS

BRIANÇONAIS-OISANS

BTT, Ferrades

La Grave – Meijie

Entre Briançon i Bourg l’Oisans (Hautes Alps) hi ha La Grave on estavem instal·lats. Fent BTT i ferrades envoltats d’unes panoràmiques àmplies i meravelloses de llocs i de massissos mítics com la Meijie, Pelvoux, Aiguilles d’Arves, Rochebrune,….. Fina i Miquel

PEDALS D’OCCITÀNIA

BTT

Ruta de 230 km i 6000 de desnivell positiu.Nosaltres la fem en tres dies, potser es una mica exigent per a 3 jornades ja que la segona etapa varem fer 92 km i 2500+. Molt bones vistes, molt pocs ciclistes i camins molt macos, potser hi ha una mica massa d’asfalt a l’inici i al final de la ruta.
L’asfalt del final, és degut perquè el camí reial no està arreglat desprès de les inundacions. Marc i Sergi

ALPS 2014

Alpinisme

Volem fer una setmaneta als Alps, però el mal temps no ho vol així.
Marxem dilluns cap a Itàlia, la destinació es el Monte Rosa. Arribem al vespre al poble de Gressoney i passem la nit a la furgo.
Ens llevem i agafem els remuntadors fins dalt de tot de l’estació d’Alagna, comencem a caminar cap al refugi Gnifetti i el passem una mica de llarg per pujar fins a quasi bé els 4000 metres, ja que no hem aclimatat i l’endemà pujarem a 4500 m.Baixem i fem nit al Refugi.
Ens llevem, fa bon dia i anem remuntant per pendents molt bones i sense cap dificultat , fem el Zumstein (4563mts) i el Signalkuppe (4554 mts), però de baixada entren núvols i decidim no fer-ne més i tornar al Gnifetti.
L’endemà , està tapat i sembla que no es pugui fer res, però al cap d’una hora i mitja s’obre i podem anar a fer la Piràmide Vincent (4215 mts) i el  Balmenhorn (4167 mts), baixem,recollim coses al refugi i es comença a tapar, arribem a l’estació del funicular que ja hi ha boires.
Agafem el cotxe i cap a Chamonix,