Tour del Montmalús

esqui de muntanya

Clica per veure el Track

Circuit circular des de l’estació d’esquí de Grau Roig amb pujada al pic de Montmalús (2781 m), baixada directa cap al llac del mateix nom però desviant-nos a l’esquerra cap a vall Civera. En arribar a prop de la cabana dels Esparvers (a la nostra dreta) en enfilem per la vall suau i ample del riu Engaït. Remuntem la pujada fins cap al coll situat a la dreta del llac d’Engaït, on veiem la bassa de l’estació d’esquí i el Bony d’Envalira a la nostra esquerra. Per una curta baixada de 35-40º arribem a la bassa i entorn de les pistes d’esquí fins a l’aparcament. 1.300 m de desnivell acumulat i 16,5 km de recorregut. Fina, Pep, Josep, Marc i Miquel.

CAMAC 03.3.017

Audiovisuals

Sessió de cloenda de les tres sessions del Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Avetura de Calldetenes amb un bloc d’activitats d’alt risc, com: salt base, climbing and jumpimgwind surf, solo climb, tot plegat  full up of goose pimples i tot a càrrec d’un sol protagonista, en David Fusté. La sessió ha estat encapçalada per en Roc Sagristà guarda d’Amitges, tot un crack en descensos lliures per canals i pales entorn del refugi.
Agraïts per la vostra assistència, el patrocini d’Intersport Horitzó que ens ha proporcionat material que hem sortejat i de l’ajuntament de Calldetenes que ens ha cedit el teatre i tècnics. Us esperem a la propera edició del 2018