PIC D’ALBA

esqui de muntanya

Sortida al Pic d’Alba des de Llanos de l’hospital, pujada per la ruta normal que remunta els tubs de Paderna amb la única variant que arribant a sota la cresta, no anem a buscar el coll, si no que remuntem una petita canaleta bastant inclinada i travessem la cresta per aquest punt, a partir d’aqui, tornem a fer l’itinerari normal,que flanqueja per anar a buscar una pala inclinada que ens puja fins la cresta. Un cop a la cresta, només s’ha de resseguir fins el cim, te dos passos que s’ha d’estar atent i es aèria però es fa be.

                  FOTOS

NOCTURNA D’OSONA

caminades

Després d’ajornar la Nocturna del 4 de maig per la pluja, el 25 de maig el temps ens ha permès fer-la amb un temps insegur però ha aguantat. Al final 204 persones han fet la caminada.

POSETS PER VIADÓS

esqui de muntanya

Pujada al Posets des de l’aparcament del refugi de Viadós, arrenquem a les 6 del matí i després d’haber dormit només 4 horetes, veiem la neu amunt però ho intentem. pujem per la ruta normal i ens trobem la neu a la cota 2000 aproximadament, en Viçenc i jo anem pujant amb els esquis a l’esquena i no ens els treurem fins el cim, l’Albert, posa ganivetes i va pujant bé, se’ls treu un parell de cops i ha de buscar una mica la neu, en Viçenc i jo com que això de les ganivetes no en gastem anem fent a peu, que al final si fa no fa anem igual de ràpid. Un cop al coll, enfilem l’aresta fins al cim, una aresta fineta i aèria molt maca,fem cim, tornem al coll i avall ara si amb esquis amb una neu encara molt dura.

                                                           FOTOS

Nocturna d’Osona 2013

caminades

04/05/2013 Després d’una tarda amb molta pluja, vam decidir de fer la Caminada Nocturna amb els participants que és van animar, malgrat que tot estava molt moll i la pluja havia esborrat algunes de les marques de calç del recorregut. Hem decidit de fer-la altre vegada el 25/05/2013 per tota aquella gent que no va la poder gaudir. Animeu-vos!!!Us hi esperem.

TRES COLLS DE NÚRIA + NOUFONTS + NOUCREUS

esqui de muntanya

Sortim de Núria amb els esquis a la motxilla i direcció el Finestrelles, a la cota 2300 aprox, ja podem calçar i pugem per la ruta normal, un cop al cim, trèiem pells i baixem per una neu impresionant cap a la vall d’Eina fins el Pla de la Beguda, remuntem per la vall i girem a l’esquerra per anar a buscar el coll de Torre d’Eina, treiem pells i un altre cop neu espectacular, baixem deixant la cresta d’Heuret a la dreta i un cop passada, posem pells per pujar l’Estanyet i cap al coll Bernat. Aquí s’ha de fer un flanqueig per sota el Noufonts cap al coll de Noufonts, però la neu es molt pesada i n’hi ha molta, així que esquis a l’esquena i pugem per la cresta fins el Noufonts, d’aqui per no posar i treure esquis baixem a peu i passem el coll de Noufonts (on la ruta baixa cap a Núria) i ens arribem al Noucreus amb els esquis als peus, d’aqui ja només queda baixar fins a Núria per la vall, fins la cota 2200 aprox, la resta a peu.