Amb l’entrega de 100 revistes a l’Escorial de Vic, el projecte QUE CORRI LA VÈRTEX supera les 600 revistes lliurades. El projecte, que també disposa de la col·laboració del Centre Excursionista de Torelló (CET), recull revistes de muntanya, aventura i viatge que els propietaris ja s’han llegit i es recol·loquen en espais on poden tenir una segona vida.

La recollida va començar el novembre del 2020 i la primera entrega fou a l’Institut les Margues de Calldetenes. Al llarg d’aquest poc menys d’un any i mig, majoritàriament han sigut instituts i escoles de la comarca, però també se n’han beneficiar centres del sector sanitari o espais de la gent gran.

El projecte portat a terme pel CECsocial, podem dir que té tres vessants molt clars. Per una banda, beneficiar aquelles entitats que en poden fer-ne un segon ús i potser que pel seu propi peu no adquiririen les revistes. Per l’altra, més lligat amb la sostenibilitat, la reutilització d’un producte que seria llençat directament a les escombraries. Finalment, i no menyspreable, acostar a tot el públic a les activitats esportives i a la natura.

Totes aquelles persones interessades a col·laborar amb el projecte, poden posar-ne en contacte amb el Cecalldetenes (social@cecalldetenes.cat), amb el CET o portar directament les revistes a la llibreria Muntanya de llibres, a Vic.

Més informació: QUE CORRI LA VÈRTEX