El 7 de maig vam celebrar la 31a Caminada Nocturna d’Osona amb un recorregut d’uns 9,5 km. Hi van participar un total de 370 persones fent un itinerari planer cap al pont d’en Brugués, st Jordi, Torre dels Frares i plaça 11 Setembre de nou. Pel camí havien de trobar 10 petites bruixes de paper amagades amb un petit llumet. A l’arribada un bon entrepà de botifarra els esperava. Les inscripcions van superar les previsions i es varen tancar a mitja setmana. Els participants podien escollir entre una cantimplora o una samarreta de record.

Uns dies abans alumnes de l’escola st Marc de Calldetenes van netejar el recorregut de la caminada dins del projecte europeu: “Let’s Clean up Europe“. Felicitats!

Per altra banda amb la col·labora entre Càrites de Vic i Benestar Social de Calldetenes, hem facilitat que unes dotze persones hagin participat a la caminada.

A més a més estem satisfets doncs la FEEC ens ha concedit el distintiu “Petjada Verda” com a marxa sostenible que té cura de la natura i ho hem aconseguit també gràcies a la vostra col·laboració.