Sortim de l’aparcament de Sorteny i enfilem per la vall de Rialb, primer uns 10 minuts a peu i després ja tot amb esquis, un cop passat el Refugi (dreta) , seguim cap al final de la vall, al davant tenim la canal Carnissera i la cresta que va de la Portella de Rialb al Font Blanca, nosaltres pugem amb direcció Est cap a la Portella de Rialb, aquí esquis a l’esquena i fem la cresta que acaba a  l’entrada de la canal Carnissera que es un coll molt marcat, aquí amb esquis fins al cim, de baixada tornem a l’entrada de la canal. El primer tram de canal es amb neu molt dura, a la meitat s’estreny però la neu ha millorat, i la part final ja s’aplana mes i trobem una neu pols fantàstica, tornem al camí de pujada i cap al cotxe.

                                              FOTOS

mafsi

About mafsi

Podràs tramitar la targeta de federat amb nosaltres, gaudir de material tècnic de muntanya, préstec de llibres i mapes, descomptes en les activitats, etc.